Over Mama in het buitenland

Mama in het buitenland

mamainhetbuitenland.nl


Mamainhetbuitenland.nl is een unieke mamablog en een fijn weglezende lifestyleblog. Hier lees je over de avonturen van een mama in het buitenland. De onderwerpen variëren van bevallen in het buitenland tot aan opvoeding. Van lifestyle onderwerpen tot allerlei persoonlijke verhalen over alles wat er komt kijken bij een mama in het buitenland. Ook heeft de blog meerdere gastbloggers over de hele wereld. Daaruit is een leuke community ontstaan, waarbij alle uithoeken van de wereld present zijn. Internationaler kan bijna niet, zou je zeggen.


Larissa

Larissa van mamainhetbuitenland.nl


Mijn naam is Larissa en mama van Aslan. Aslan is geboren op 18 december 2019 in Turkije. Het zal je niks verbazen, in combinatie met de blognaam, dat ik in het buitenland woon. Ik ben deze blog begonnen, om mensen een kijkje te laten geven in mijn leven in het buitenland. Ik merk dat dit erg wordt gewaardeerd, wat geresulteerd heeft in bijna 1600 volgers op bijvoorbeeld instagram. Ik haal ontzettend veel plezier uit het bloggen, ik kan echt mijn creativiteit er in kwijt. De liefde voor het schrijven is op jonge leeftijd ontstaan, en ik ben blij dat ik het hier tot uiting kan brengen.