Samenwerken & Contact

Wil jij graag samenwerken met mamainhetbuitenland.nl? Hieronder vind je alle mogelijkheden en voorwaarden voor een samenwerking. Ben je enthousiast geraakt, neem dan contact op!

Samenwerken met mamainhetbuitenland

Op mamainhetbuitenland.nl lees je over mijn ervaringen in het buitenland, tips over het land waar ik woon en het moederschap in het buitenland. Ook delen andere Nederlandse mama’s uit het buitenland hun verhaal. Kortom, wil jij samenwerken met een blog die net iets unieker is? Dan zou ik zeker even verder lezen!

Mogelijkheden

Waarom zou je nou perse met mamainhetbuitenland.nl moeten samenwerken? Ik zet het even voor je op een rijtje:

  • Mamainhetbuitenland.nl is uniek, waardoor ik mij onderscheid van andere mamabloggers. Toch is de doelgroep wel heel divers!
  • Ik heb op mijn blog speciale features, waardoor adverteren en samenwerken aantrekkelijk is. Zo heb ik een slider op mijn homepagina, die helemaal in het teken kan staan van jouw product en/of bedrijf. Dit zelfde geldt voor de mooie uitgelicht links daaronder.
  • Kwaliteit van de artikelen. Door dat de liefde van het schrijven op jonge leeftijd is ontstaan, heb ik een lange tijd gehad om te leren en te oefenen. Dit verhoogt de kwaliteit van mijn artikelen. Die kwaliteit garandeer ik voor de volle 100%.

Samenwerken met mamainhetbuitenland

 

Mediakit

Voor meer informatie over mijn blog, de statistieken en de mogelijkheden tot samenwerken, verwijs ik je graag door naar mijn Mediakit. Hier staat alles wat je nodig hebt, om te beslissen of wij bij elkaar passen. Neem contact op en laten we de samenwerking bespreken onder een virtueel, lekker bakje koffie.