Zwangerschapsupdate week 28

Inmiddels ben ik 28 weken zwanger en zit ik in mijn derde trimster. In dit artikel geef ik een zwangerschapsupdate. De laatste zwangerschapsupdate in Nederland. Dit is de week waarin mijn wallen weer tevoorschijn komen, mijn emigratie geregeld moet worden en de week waarin ik alvast mijn koffers pak. Lees snel verder hoe dat allemaal is verlopen.

Heel erg moe

Wat was ik blij dat mijn vermoeidheid de afgelopen weken weg was zeg. Helaas komt het nu net zo hard weer terug. Van week 12 tot week 22 was ik echt oververmoeid, zonder dat ik überhaupt iets deed. Van week 22 tot week 28 heb ik mezelf echt heel goed gevoeld. Helemaal niet moe zelfs. Dit was alleen voor korte duur, want zoals ik al zei heb ik er weer net zo erg last van. Helaas heb ik geen tijd om rustig aan te doen, deze week moet er nog veel geregeld worden.

Alles regelen voor emigratie

Deze week stond en staat ook in het teken van mijn emigratie. Wat komt er veel op je af om te regelen zeg. Uitschrijven bij de gemeente, uitschrijven bij de zorgverzekering, postadres aanvragen bij de belastingdienst, een machtiging afgeven voor de belastingdienst, mijn studieschuld regelen, zorgtoeslag stopzetten etc. Waarschijnlijk vergeet ik nog veel te veel dingen om te regelen en kom ik daar in Turkije pas achter. Het belangrijkste is in ieder geval nu allemaal wel geregeld. Voor iemand met een soort bel angst, zijn dit soort dingen regelen verschrikkelijk trouwens. Niets kan via de mail, overal moet voor worden gebeld. Nou ja, goede oefening denk ik dan maar.

Koffers pakken

Zwangerschapsupdate emigreren

Inmiddels ben ik ook al druk bezig met mijn koffers pakken. 29 september is de officiële datum van vertrek. Gelukkig gaan mijn moeder en broer nog twee weken mee, zodat we de bagage een beetje kunnen verdelen. We hebben met zijn drieën 130 kilo bagage geboekt. Veel te veel, achteraf, maar ja, nu kan ik wel allerlei extra dingen nog meenemen. Heb wel al medelijden met diegene bij de check-in balie op Schiphol. Die heeft een dagtaak aan onze bagage, haha! Nou ja, ze zullen het ongetwijfeld vaker mee maken.

Nog 4 dagen te gaan, echt spannend. Aftellen! De volgende zwangerschapsupdate zal plaatsvinden in Turkije, eindelijk! Lees jij dan ook weer mee?

 

MamaInHetBuitenland

Mijn naam is Larissa, 25 jaar en blogger op mamainhetbuitenland.nl. Een lifestyle en mama blog. Ik ben deze blog begonnen, omdat ik een paar weken geleden officieel geëmigreerd ben. Ype, tijdens mijn zwangerschap. Het doel van de blog is om te laten zien hoe mijn leven er uitziet als Nederlandse mama in het buitenland. Mijn ervaringen delen. Dingen waar ik tegen aanloop. En ook gewoon om af en toe even van mij af te schrijven.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.